Texas Delight mamy
Teksańska Rozkosz mamy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 365 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, cukier cukierniczy, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 41133 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni F). W średniej misce wymieszaj mąkę, 1/2 szklanki orzechów pekan i roztopione masło lub margarynę. Naciśnij na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku, następnie schłodzić do ostygnięcia.
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy i cukier cukierniczy na gładką masę. Wymieszać z ubitą polewą. Łyżki upuść na schłodzoną skórkę i równomiernie rozprowadź. Wróć do lodówki podczas przygotowywania następnej warstwy.
W średniej misce wymieszać razem budyń i mleko. Tak, to o połowę mniej mleka niż w opakowaniu.
Rozłóż na warstwie twarogu. Chill until set.
Rozłóż pozostałą bitą polewę na wierzch i udekoruj posiekanymi orzechami pekan.