Texas Chicken Quesadillas

Texas Chicken Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 744 kalorie, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera monterey jack, połówki piersi kurczaka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 109 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Quesadillas de Pollo (Chicken Quesadillas), Pineapple Dak Bulgogi Quesadillas (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Quesadillas), oraz Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej, głębokiej patelni, podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Powoli gotuj i mieszaj cebulę, aż będzie przezroczysta.
Wymieszać z miodem. Wymieszać, aż cebula będzie złoty kolor, o 5 protokół.
Wyjąć z patelni i odstawić.
Umieść pozostały olej i kurczaka na patelni na średnim ogniu. Gotuj, aż kurczak nie będzie już różowy. Wymieszać w sosie barbeque i równomiernie płaszcz kurczaka.
Warstwa 4 tortille pojedynczo z kurczakiem, cebulą, serem Cheddar i serem Monterey Jack. Na wierzchu pozostałe tortille.
Jeden lub dwa na raz, umieść warstwowe tortille na dużej blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku 20 minut lub do rozpuszczenia sera. Nie pozwól, aby tortille stały się zbyt ostre.
Pokroić w ćwiartki, aby służyć.