Texas Brownies II
Przepis Texas Brownies II może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 19 centów za porcję. Ten deser ma 226 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, kakao w proszku, cukier cukierniczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Texas Brownies, Frosted Texas Brownies, oraz Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię jellyroll 12x18 cali.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier i sodę oczyszczoną. W małym rondlu, doprowadzić 1 1/2 szklanki margaryny, 4 1/2 łyżki kakao, i 1 1/2 szklanki wody do szybkiego wrzenia.
Wlać mieszaninę mąki i mieszać do połączenia.
Dodać jajka, maślankę i ekstrakt waniliowy; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić ciasto równomiernie na przygotowanej patelni do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut. Schłodzić przed lukrem.
Lukier: w małym rondlu rozpuścić 1/2 szklanki margaryny. Wymieszać cukier cukierniczy, 3 łyżki kakao w proszku, mleko i 1 łyżeczkę wanilii, w tej kolejności. Ubij ręcznie, aż będzie kremowy, a następnie rozprowadź na schłodzonej blasze ciastek.
Pokroić w kwadraty i cieszyć.