Texas Bowl of Red
Texas Bowl of Red może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 739 kalorii, 70g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz chuck wołowiny, mąka, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać połowę wołowiny i gotować, mieszając, aż rumiane, o 4 protokół; przenieść na talerz.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek do garnka i brązową pozostałą wołowinę, a następnie wróć pierwszą partię do garnka. Zmniejszyć ogień do średniej i wymieszać czosnek.
Połączyć chili w proszku, kminek i mąkę w małej misce.
Posypać mięso w garnku i mieszać aż równomiernie pokryte. Pokruszyć palcami w oregano, następnie dodać 3 puszki bulionu wołowego, 2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; wymieszać do połączenia. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej; częściowo przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie po prostu miękkie, o 1 godzinę, 30 minut.
Pozostałe 1 puszka bulionu wymieszać z masą harina w misce, aby uzyskać kremową pastę; wymieszać z chili. Nadal dusić na małym ogniu, aż mięso jest prawie rozpada, 30 minut do 1 godziny, dodając do 2 szklanki wody, jeśli chili robi się zbyt gęsty. Podzielić na miseczki i top z cebulą i marynowane jalapenos.