Tex Wasabi ' s Koi Fish Tacos
Tex Wasabi ' S Koi Fish Tacos może być tylko Meksykańskie przepis, którego szukasz. Za $1.89 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i podnieś liście kolendry, bułkę tartą panko, jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej canolan, możesz podążać za tym daniem głównym z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1843 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Tex Wasabi ' s Koi Fish Tacos, Tacos z tuńczyka Ahi z kremem Wasabi i salsą z awokado z Mango, oraz Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Ryby Tacos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W średniej misce wymieszaj sok z limonki, tequilę, kminek, sól i pieprz; dokładnie wymieszaj.
Dodaj rybę i wrzuć do płaszcza. Marynować przez 10 minut.
Ciepłe tortille na grillu lub patelni. Przykryj ręcznikiem, aby się ogrzać.
W średnim holenderskim piekarniku rozgrzej olej rzepakowy do 350 stopni F.
Usuń rybę z marynaty, strząśnij nadmiar, zanurz w mące tempura i zanurz w zimnym mieszanym cieście tempura.
Zroluj bułkę tartą panko, dociskając panko do ryby. Jeden po drugim dodaj rybę do oleju, upewniając się, że kawałki ryby są oddzielone. Smażyć przez 4 do 5 minut lub do uzyskania jasnozłotego koloru.
Wyjmij i osusz na ręcznikach papierowych.
Wymieszaj kapustę, kolendrę i cebulę. Ułóż 2 tortille; umieść 1/8 ryby na wierzchu każdej i posyp mieszanką kapusty, Pico De Gallo i Aioli z limonką tequili.
W misce wymieszaj wszystkie składniki, dopraw solą i pieprzem i wstaw do lodówki na 1 godzinę, aby smaki się stopiły.
W małej misce połącz wszystkie składniki i schłódź przez 1 godzinę. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir]()
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Aromaty czarnej wiśni, podłogi lasu, lawendy, maliny, krakersa Grahama, płatka róży i wanilii. Smaki wiśni bing, czerwonej porzeczki, żurawiny, ziemi, kakao, minerału.