Tex Wasabi ' S Koi Fish Tacos może być tylko Meksykańskie przepis, którego szukasz. Za $1.89 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i podnieś liście kolendry, bułkę tartą panko, jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej canolan, możesz podążać za tym daniem głównym z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1843 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Tex Wasabi ' s Koi Fish Tacos, Tacos z tuńczyka Ahi z kremem Wasabi i salsą z awokado z Mango, oraz Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Ryby Tacos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce wymieszaj sok z limonki, tequilę, kminek, sól i pieprz; dokładnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Tequila
Pieprz
Kminek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj rybę i wrzuć do płaszcza. Marynować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
4
Ciepłe tortille na grillu lub patelni. Przykryj ręcznikiem, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Patelnia
5
W średnim holenderskim piekarniku rozgrzej olej rzepakowy do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
6
Usuń rybę z marynaty, strząśnij nadmiar, zanurz w mące tempura i zanurz w zimnym mieszanym cieście tempura.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Mąka Uniwersalna
Gruby Czerwony Cukier
Ryby
7
Zroluj bułkę tartą panko, dociskając panko do ryby. Jeden po drugim dodaj rybę do oleju, upewniając się, że kawałki ryby są oddzielone. Smażyć przez 4 do 5 minut lub do uzyskania jasnozłotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Ryby
Rolka
Olej Do Smażenia
8
Wyjmij i osusz na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
9
Wymieszaj kapustę, kolendrę i cebulę. Ułóż 2 tortille; umieść 1/8 ryby na wierzchu każdej i posyp mieszanką kapusty, Pico De Gallo i Aioli z limonką tequili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De Gallo
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Kolendra
Kapusta
Tequila
Aioli
Cebula
Ryby
Wapno
10
Podawaj natychmiast.
11
W misce wymieszaj wszystkie składniki, dopraw solą i pieprzem i wstaw do lodówki na 1 godzinę, aby smaki się stopiły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
W małej misce połącz wszystkie składniki i schłódź przez 1 godzinę. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.