Tex Wasabi ' s Koi Fish Tacos

Tex Wasabi ' s Koi Fish Tacos
Tex Wasabi ' S Koi Fish Tacos może być tylko Meksykańskie przepis, którego szukasz. Za $1.89 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i podnieś liście kolendry, bułkę tartą panko, jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej canolan, możesz podążać za tym daniem głównym z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1843 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Tex Wasabi ' s Koi Fish Tacos, Tacos z tuńczyka Ahi z kremem Wasabi i salsą z awokado z Mango, oraz Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Ryby Tacos dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce wymieszaj sok z limonki, tequilę, kminek, sól i pieprz; dokładnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
TequilaTequila
PieprzPieprz
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodaj rybę i wrzuć do płaszcza. Marynować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Ciepłe tortille na grillu lub patelni. Przykryj ręcznikiem, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
PatelniaPatelnia
5
W średnim holenderskim piekarniku rozgrzej olej rzepakowy do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Usuń rybę z marynaty, strząśnij nadmiar, zanurz w mące tempura i zanurz w zimnym mieszanym cieście tempura.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
RybyRyby
7
Zroluj bułkę tartą panko, dociskając panko do ryby. Jeden po drugim dodaj rybę do oleju, upewniając się, że kawałki ryby są oddzielone. Smażyć przez 4 do 5 minut lub do uzyskania jasnozłotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
RybyRyby
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Wyjmij i osusz na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Wymieszaj kapustę, kolendrę i cebulę. Ułóż 2 tortille; umieść 1/8 ryby na wierzchu każdej i posyp mieszanką kapusty, Pico De Gallo i Aioli z limonką tequili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
KolendraKolendra
KapustaKapusta
TequilaTequila
AioliAioli
CebulaCebula
RybyRyby
WapnoWapno
10
Podawaj natychmiast.
11
W misce wymieszaj wszystkie składniki, dopraw solą i pieprzem i wstaw do lodówki na 1 godzinę, aby smaki się stopiły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
12
W małej misce połącz wszystkie składniki i schłódź przez 1 godzinę. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOlej rzepakowyOlej rzepakowy2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane liście kolendryposiekane liście kolendry2Spód: okruszki z herbatników grahammielone liście kolendrymielone liście kolendry3Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane liście kolendryposiekane liście kolendry340papryka habanerodorsz lub twarda biała ryba, pocięta na kawałki 1 caladorsz lub twarda biała ryba, pocięta na kawałki 1 cala81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSzesnaście 8-calowych tortilli kukurydzianychSzesnaście 8-calowych tortilli kukurydzianych113papryka habaneromąka tempuramąka tempura1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2warzywo (np. szpinak)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokminek mielonykminek mielony1jalapeno, sadzone i mielonejalapeno, sadzone i mielone1limonka, soczystalimonka, soczysta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiałe bułki obiadowebiałe bułki obiadowe170papryka habaneroPanko bułka tartaPanko bułka tarta1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapusta czerwona rozdrobnionakapusta czerwona rozdrobniona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebardzo cienko pokrojona czerwona cebulabardzo cienko pokrojona czerwona cebula1czerwona cebula, mielonaczerwona cebula, mielona4Pomidory Roma pokrojone w kostkęPomidory Roma pokrojone w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i pieprzSól i pieprz227papryka habanero3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę1porcja startego parmezanutequilatequila3Spód: okruszki z herbatników grahamtequila premiumtequila premium2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekapusta biała rozdrobnionakapusta biała rozdrobniona227papryka habaneroprzygotowane ciasto tempura wykonane z zimnej wodyprzygotowane ciasto tempura wykonane z zimnej wody

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Aromaty czarnej wiśni, podłogi lasu, lawendy, maliny, krakersa Grahama, płatka róży i wanilii. Smaki wiśni bing, czerwonej porzeczki, żurawiny, ziemi, kakao, minerału.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn