Tex-Mex Wieprzowina
Need a danie główne bezglutenowe? Tex-Mex wieprzowina może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka awokado, salsa, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę na patelnię; posypać 3/4 łyżeczki soli koszernej i 3/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Smażyć przez 8 minut lub do lekko rumiane.
Dodaj salsę i 1/4 szklanki wody na patelnię; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Podawać mieszankę wieprzową na ryżu; top z kwaśną śmietaną i awokado.