Tex-Mex Peperonata
Tex-Mex Peperonata może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 74 grosze za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka papryki, garść liści kolendry, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, ostrą i słodką paprykę, czosnek, sól i pieprz, do smaku.
Podsmażyć mieszaninę cebuli, aż chrupiące-przetargu, 5 do 6 protokół. Wymieszać w koncentracie pomidorowym, gotować 2 minuty.
Dodaj piwo lub bulion i mieszaj jeszcze przez 1 do 2 minut.
Przełożyć do miski lub półmiska, udekorować kolendrą i podawać.