Tex-Mex Burritos
Tex-Mex Burritos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 836 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.66 za porcję. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pikantną fasolkę chili, ziemniaki, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować patelnię 13x-9 cali. Na dużej patelni, gotować mieloną wołowinę, ziemniaki, cebula i chiles na średnim ogniu przez 5 do 7 minut lub aż wołowina jest dokładnie gotowane i warzywa są miękkie, często mieszając.
Dodać fasolę, sól i pieprz; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 5 minut, często mieszając.
Łyżka 1/2 szklanki mieszanki wołowiny w środku każdej tortilli.
Zwiń każdą tortillę, załączając nadzienie; fold kończy się pod.
Umieść stronę szwu w dół w smarowanej patelni; przykryć folią.
Piec w 177°. przez 10 do 12 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Podawać burritos z salsą i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.