Tex-Mex Burritos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 836 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.66 za porcję. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pikantną fasolkę chili, ziemniaki, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować patelnię 13x-9 cali. Na dużej patelni, gotować mieloną wołowinę, ziemniaki, cebula i chiles na średnim ogniu przez 5 do 7 minut lub aż wołowina jest dokładnie gotowane i warzywa są miękkie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Warzywa
Ziemniak
Papryka Chili
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
2
Drenaż.
3
Dodać fasolę, sól i pieprz; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Fasola
4
Łyżka 1/2 szklanki mieszanki wołowiny w środku każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Wołowina
5
Posypać 2 łyżkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
6
Zwiń każdą tortillę, załączając nadzienie; fold kończy się pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Rolka
7
Umieść stronę szwu w dół w smarowanej patelni; przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
8
Piec w 177°. przez 10 do 12 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.