Tetrazzini Z Kurczaka

Tetrazzini Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Tetrazzini z kurczaka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 837 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać Turecki lub, ząbki czosnku, ziarna pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tetrazzini Z Kurczaka, Tetrazzini Z Kurczaka, oraz Tetrazzini Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś kości kurczaka, bulion, marchew, cebulę, seler, czosnek, ziarna pieprzu, liść laurowy i goździki do wrzenia w 3 - do 4-kwartowym ciężkim rondlu, a następnie gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, odtłuszczająca piana, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Z KurczakaKości Z Kurczaka
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
SelerSeler
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
BulionBulion
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać wywar przez duże sito do miski, odrzucając ciała stałe i powrócić do rondla. Zmierz zapasy: jeśli więcej niż 2 szklanki, gotuj do zmniejszenia. Trzymaj ciepło, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło płytkie 3-quart szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Podgrzać 3 łyżki masła w dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć grzyby z 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, mieszając, aż płynne grzyby wydzielają się odparuje i grzyby zaczynają się złocisty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Roztopić pozostałe 3 łyżki masła w 2-do 3-quart ciężki rondel na małym ogniu, następnie dodać mąkę i gotować zasmażkę, ubijając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać ciepły bulion w szybkim strumieniu, stale ubijając i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodaj śmietanę, Sherry, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu i gotuj na małym ogniu, ubijając od czasu do czasu, 10 minut. Wymieszać z masłem truflowym (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Spaghetti ugotować w dużym garnku z > wrzącą osoloną wodą aż do al dente, następnie dobrze osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
W dużej misce wrzucić spaghetti, grzyby i połowę sosu, a następnie przenieść do naczynia do pieczenia. Wymieszać mięso z kurczaka i pozostały sos w tej samej dużej misce. Zrobić depresję w spaghetti, następnie łyżką kurczaka do niego i posypać naczynie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z KurczakaMięso Z Kurczaka
GrzybyGrzyby
SpaghettiSpaghetti
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Piec, aż sos jest bulgotanie i top jest lekko rumiane, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać natychmiast.
12
* Dostępne w niektórych sklepach z żywnością specjalistyczną i D ' Artagnan (800-327-8246).
13
Uwagi kucharzy: grzyby można podsmażyć 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem. Sos można przygotować 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, a jego powierzchnia pokryta jest papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn