Tesuque Village Market Tortilla Soup
Tesuque Village Market Tortilla Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 3,56 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 731 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka anaheim chiles, jalapenos, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Mniszka Lekarskiego Greenfield Village, Zupa tortilla pieczona na ogniu z paskami tortilli Ancho, oraz Zimowa Zupa Targowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść pomidory, jalapenos, czosnek, cebula, i zielone chiles na patelni arkusza lub blachy cookie, a następnie skropić oliwą z oliwek.
Umieść blachę w nagrzanym piekarniku i piecz, aż zmienią się na złoty kolor, o 15 do 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Do dużego garnka dodać rosół z kurczaka, pomidory śliwkowe i pieczone warzywa i gotować na średnim ogniu przez dwie minuty.
Dodaj kminek, paprykę, granulowany czosnek i chipsy tortilla, a następnie gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. *
Wyjąć garnek z płomienia i wlać zawartość do blendera. Puree mieszaninę, począwszy od niskiej, a następnie zwiększyć prędkość do wysokiej, aż dobrze połączone. Pracuj partiami, jeśli cały płyn nie zmieści się w blenderze. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Powrót puree zupa do czystego garnka i gotować na wolnym ogniu, aż będziesz gotowy do podania.
Dekoruj paskami tortilla, serem cotija i kolendrą.