Heirloom Tomato and bakłażan Terrine jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pamiątkowe pomidory, ser mozzarella, żelatynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane bakłażany i pomidory z bazylią i Coulis pomidorowym, Heirloom pomidor i bakłażan Galette, oraz Zapiekanka z pomidorów i bakłażanów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Umieść plastry pomidora na kilku warstwach ręczników papierowych. Top z jedną warstwą ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Heirloom Tomato
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Odstawić na 15 minut.
4
Połącz 1 szklankę wody, czosnek, por i ćwiartowany pomidor w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut. Przecedzić przez sito nad miską, naciskając, aby uzyskać płyn; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wlać płyn do garnka; wymieszać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)