Malina-arbuz Terrina z sosem jagodowym może być tylko przystawką szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz sok z cytryny, śmietanę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Terrina rabarbarowa z sosem malinowym, Chrupiąca malina ripple terrine, oraz Mrożona Terryna Malinowo-Czekoladowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Linia 9-na-5-calowy bochenek patelni z folią, pozostawiając 2-calowy zwis ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
1
Żelatynę posypać 1/2 szklanki mleka w średniej misce.
Wlej mieszaninę do przygotowanej patelni bochenkowej, a następnie lekko dotknij patelni na blacie, aby uzyskać równą warstwę. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, 45 minut do 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
1
Połączyć arbuz, maliny, cukier, sok z cytryny i sól w blenderze; proces do gładkiej. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski, wciskając puree tylną łyżką.