Terrina z serem pleśniowym z pomidorowo-bazyliowym winegretem
Terrina z serem pleśniowym z pomidorowo-bazyliowym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.17 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera, pomidor-bazylia vinaigrette, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Boczek ser pleśniowy Sałatka domowa ze słodką bazylią Vinaigrette, Sałatka pomidorowa z serem pleśniowym Vinaigrette, oraz Sałatka pomidorowa z boczkiem, serem pleśniowym i bazylią.
Instrukcje
Umieścić połówki papryki, przyciąć boki w dół, na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Broil 5 cali od ciepła (z elektrycznym piekarnika drzwi częściowo otwarte) 8 do 10 minut lub aż papryka wygląda blister.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sery ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą gładkie.
Rozłóż połowę mieszanki serowej w plastikowej owiniętej 8-x 4-calowym bochenku. Wierzch z 4 połówek pieprzu.
Rozłóż pozostałą mieszaninę sera na papryce; top z pozostałymi połówkami pieprzu. Chill 8 godzin.
Unmold na danie i skropić pomidor - bazylia Vinaigrette.
Podawać na mieszanej zieleni.