Teriyaki z cukinii i cebuli
Teriyaki Cukinia i Cebula mogą być właśnie tym dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 93 kalorie . Ten przepis bezglutenowy jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 54 centy za porcję . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, cebuli, sosu teriyaki i nasion sezamu. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal możliwe do naprawienia). Wypróbuj Baked Teriyaki Chicken Drumsticks , Beef Teriyaki Stir Fry i Chicken Teriyaki with Soba Noodles , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmażaj cukinię i cebulę na maśle przez 7-8 minut lub do momentu, aż będą chrupiące i miękkie; odcedź. Wymieszaj z sosem teriyaki i pieprzem.