Teriyaki Smażony Ryż

Teriyaki Smażony Ryż
Przepis Teriyaki smażony ryż jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 3. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ryż, olej sezamowy, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Teriyaki Smażony Ryż, Wołowina Teriyaki Smażony Ryż, oraz Teriyaki mushroom egg fried Rice bowls.

Instrukcje

1
Na średniej patelni, rozgrzać olej sezamowy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać jajka i jajeczkować, aż tylko gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Dodać zieloną cebulę, gotowany ryż, edamame, i sos teriyaki, i gotować, mieszając często, aż wszystko jest rozgrzane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Zielona CebulaZielona Cebula
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
4
Smażony ryż podziel na dwie lub trzy Termosy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
1
Może być wykonany dzień wcześniej i przechowywany w lodówce. Rano przed szkołą rozgrzej się i zapakuj do termosów.
2
Przedruk za zgodą Best Lunch Box Ever przez Katie Sullivan Morford, © 2013 Chronicle Books

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn