Teriyaki Marinade IV
Teriyaki Marinade IV to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta marynata ma 91 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czosnek w proszku, mielony imbir, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Marynata Teriyaki, Marynata Teriyaki, oraz Marynata Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj biały cukier, czosnek w proszku, zmielony imbir i sól.
Wymieszać w sosie Worcestershire i zredukowanym sosem teriyaki sodu. Mieszaj do rozpuszczenia wszystkich suchych składników.
Umieścić pożądane mięso w mieszaninie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 6 godzin przed grillowaniem według uznania.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
![Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)]()
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.