Tequila Lime Tarta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tequili Lime Tart. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 538 kalorii, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, białka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kurczaka Tequila-Limonka z winegretem Tequila-Limonka, Tequila Lime Flank Steak Fajita Sałatka z Chile Lime Vinaigrette, oraz Kurczak Tequila Lime Z Ryżem Cilantro Lime.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F
Dodaj wafle i orzeszki piniowe do robota kuchennego, pulsuj, aż dobrze zmielone.
Wlać do miski i dodać roztopione masło.
Wymieszać ręcznie, drewnianą łyżką i wcisnąć do 10-calowej patelni. (rezerwy 4 łyżki okruchów posypać na wierzchu po zakończeniu pieczenia.)
Umieścić patelnię do piekarnika i piec przez 8 minut.
W misce do miksowania dodać białka i cukier, ubijać, aż pojawią się miękkie szczyty.
W innej misce dodaj pozostałe składniki i dokładnie wymieszaj. Złóż białka.
Wlać do skorupy tartej i piec przez 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i posypać zarezerwowanymi okruchami.
Ostudzić przed krojeniem i podawać ze świeżą bitą śmietaną.