Tequila-Ciasto Bezowe Z Limonką
Tequila - Key Lime Beza Pie jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, tequila, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Grillowana Sałatka z kurczaka Tequila-Limonka z winegretem Tequila-Limonka, oraz 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwszych 5 składników; mocno naciśnij mieszaninę na dole iw górę strony lekko nasmarowane 9 1/2-calowy talerz Deep-dish pie.
Piec 15 minut lub do lekko rumiane.
Przełożyć do stelaża z drutu i ostudzić całkowicie (około 30 minut).
W dużej misce ubić żółtka i kolejne 4 składniki; wlać mieszaninę do ostudzonej Skórki.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż zestaw. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 1 godziny).
Trzepaczka 3 Łyżki. zimnej wody do skrobi kukurydzianej w 1-qt. rondel; ubij w 2/3 szklanki wrzącej wody. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 1 minutę lub aż utworzy się gęsty żel.
Wyjąć z ognia; całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Ubić 4 białka i śmietanę z kamienia nazębnego ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, za pomocą nasadki ubijającej, aż do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru; ubijać, aż utworzą się błyszczące, sztywne szczyty. Ubić wanilią i solą. Powoli ubić w mieszaninie skrobi kukurydzianej. Pokonać 3 minuty.
Rozłóż bezę na ostudzonym cieście i piecz w temperaturze 375 przez 15 minut lub aż beza będzie złotobrązowa.
Przełożyć do stojaka na druty i całkowicie ostudzić (około 45 minut).
Podawać w temperaturze pokojowej lub przykryć i schłodzić 8 do 24 godzin.