Tempura Panterowane Krążki Cebuli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Tempura Panterowane krążki cebuli spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę ryżową, pieprz, piwo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krążki Cebulowe Tempuran, Krążki z dorsza i cebuli w cieście piwnym, oraz Krążki Cebulowe Po Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży holenderski piekarnik lub frytkownicę olejem i rozgrzej do 350 stopni F.
Suche składniki przesiać do dużej miski i zrobić dobrze w środku. Przełóż żółtko do osobnej miski i rozbij widelcem.
Dodaj to do studni w środku mąki i powoli wlewaj piwo podczas ubijania. Stopniowo wykonuj szersze okręgi za pomocą trzepaczki, aby włączyć suche składniki z krawędzi-zminimalizuje to ryzyko grudek. Kontynuuj, aż wszystkie suche składniki zostaną wymieszane i ciasto będzie o gładkiej konsystencji.
Weź krążki cebuli i usuń cienką membranę znajdującą się między warstwami; (w przeciwnym razie ciasto nie przyklei się również). Do dużego naczynia dodać mąkę ryżową, doprawić solą i pieprzem do smaku. Obłożyć każdy pierścień mąką. Zanurz w cieście i smaż na gorącym oleju w partiach na złoty kolor.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą.