Tempeh Chile

Tempeh Chile może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 13g tłuszczu i w sumie 277 kalorii. Za $2.09 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś olej arachidowy, pieprz, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej arachidowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Solone Ciasteczka Toffi Z Orzeszków Ziemnych jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 86%. Podobne przepisy obejmują Jak zrobić redukcję balsamiczną w 10 minut z Tempeh i ogórkami (wegańskie, GF, jeśli używa się GF tempeh), Veggie & Tempeh Sloppy Joes + wszystko, co kiedykolwiek chciałeś wiedzieć o Tempeh, oraz Sałatka z pomarańczowego imbiru Tempeh i brązowego ryżu z pomarańczowym winegretem balsamicznym (wegańska, bezglutenowa, jeśli stosuje się bezglutenowy tempeh).
Instrukcje
Rozgrzej olej w 4-litrowym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i pot przez 2 minuty.
Dodaj paprykę, czosnek i jalapenos i potnij przez 4 minuty.
Dodaj pozostałe składniki, gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę i podawaj.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz i Grenache to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Avinyo Cava Reserva. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe.