Tater And Asparagus Toss
Tater i szparagi wrzucić może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, boczek, ziemniaki fingerling i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi I Cukier-Snap Toss, Szparagi-Makaron Z Indyka, oraz Makaron z kurczakiem i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni saute na średnim ogniu, dodać boczek i gotować, aż chrupiące.
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz.
Dodać masło do pozostałego tłuszczu boczku i dodać plastry ziemniaków.
Saute aż chrupiące z jednej strony, a następnie wrzucić i gotować z drugiej strony, aż chrupiące.
Dodać cebulę, czosnek, szalotki i szparagi. Ponownie delikatnie doprawić solą. Ciągle wrzucić, aż szparagi są jasnozielone i miękkie, ale nadal chrupiące, o 3 protokół.
Posypać sokiem z cytryny i skórką na wierzchu. Wrzucić zarezerwowany boczek i podawać na ciepło.