Tatar z łososia wędzonego w Teksasie to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kaparów, śmietany, zapakowanej w olej sardeli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj TATAR Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO, Tatar Z Łososia Wędzonego, oraz Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, za pomocą tylnego widelca, rozgnieść anchois z prażoną pastą czosnkową, kminkiem i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i sokiem z limonki. Złóż wędzonego łososia, jalapeo, czerwoną cebulę, kapary i posiekaną kolendrę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
łosoś Wędzony
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Starty Parmezan, Do Podania
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ułóż chipsy tortilla na talerzu. Łyżka czubata łyżeczka Tatara wędzonego łososia na każdym chipsie, wierzch z liściem kolendry i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.