Tatar z wodorostów z " francuskiej książki kucharskiej

Tatar z wodorostów z
Tatar z wodorostów z " francuskiego rynku książki kucharskiej może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 8,09 zł za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, szalotkę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego, Ratatouille Tian z " the French Market Cookbook, oraz Tarta Sokca z cukinii i moreli z " książki kucharskiej rynku francuskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć wodorosty do miski z 1 szklanką (240 ml) zimnej wody. Odstawić do nawodnienia na 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Tymczasem połączyć czosnek, szalotka, i sok z cytryny w innej misce; kwasowość zmiękczy surowe krawędzi czosnku i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wodorosty dokładnie odsączyć, przełożyć do robota kuchennego i dodać mieszaninę czosnku, kapary, oba oleje, sól i mielony czarny pieprz. Pulsuj, aż drobno posiekasz, regularnie skrobając boki miski. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przelać do słoika, szczelnie zamknąć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub na noc, aby smaki mieszały się. Jeść w ciągu 2 do 3 dni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia50
Magazyn