Tatar z wodorostów z " francuskiej książki kucharskiej
Tatar z wodorostów z " francuskiego rynku książki kucharskiej może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 8,09 zł za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, szalotkę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego, Ratatouille Tian z " the French Market Cookbook, oraz Tarta Sokca z cukinii i moreli z " książki kucharskiej rynku francuskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć wodorosty do miski z 1 szklanką (240 ml) zimnej wody. Odstawić do nawodnienia na 30 minut
Tymczasem połączyć czosnek, szalotka, i sok z cytryny w innej misce; kwasowość zmiękczy surowe krawędzi czosnku i szalotki.
Wodorosty dokładnie odsączyć, przełożyć do robota kuchennego i dodać mieszaninę czosnku, kapary, oba oleje, sól i mielony czarny pieprz. Pulsuj, aż drobno posiekasz, regularnie skrobając boki miski. Smak i dostosować przyprawy.
Przelać do słoika, szczelnie zamknąć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub na noc, aby smaki mieszały się. Jeść w ciągu 2 do 3 dni.