Tatar z tuńczyka z wasabi Mayo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać suwaki Tatar z tuńczyka z wasabi Mayo spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 27g białka, oraz 28g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 27 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, chleb, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Tatar z tuńczyka z wasabi Mayo, Zapiekany Tuńczyk z wasabi Mayo, oraz Burgery Z Tuńczykiem Z Majonezem Imbirowym Wasabi.
Instrukcje
Połączyć 2 łyżki sosu sojowego i octu w średniej misce.
Dodać marchewkę i ogórek; wrzucić. Przykryć i schłodzić 1 godzinę. Rzucaj.
Odcedzić; odstawić warzywa.
Połączyć majonez, wasabi i sok w małej misce, dobrze mieszając.
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Każdy kawałek chleba pokroić w 3-calowe koło za pomocą okrągłego noża; rezerwy skrawki do innego użytku (takich jak bułka tarta lub grzanki). Lekko obłożyć obie strony chleba sprayem do gotowania.
Miejsce rundy chleba na blasze do pieczenia w jednej warstwie; dusić 2 minut z każdej strony lub do tosty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Połączyć pozostałe 1 łyżka sosu sojowego, szczypiorek, chile Pasta, i tuńczyk w dużej misce; delikatnie wymieszać do wymieszania.
Rozprowadzić po 1/2 łyżeczki mieszanki majonezu po jednej stronie każdego okrągłego chleba; na wierzchu po 1 liściu sałaty. Podzielić mieszaninę tuńczyka równomiernie między suwaki, mounding około 2 łyżki na każdej.
Każde awokado pokroić na pół na 8 plastrów.
Umieść 2 plastry awokado, 2 plastry ogórka i 2 plastry marchwi na każdym suwaku. Górny każdy suwak z pozostałym chlebem okrągłym, z majonezem pokrytym bokiem w dół.
Podawać z limonką, w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina.
![Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.]()
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
Maddalena Merlot offers aromas of ripe fruit and oak spice with hints of vanilla and anise. Ripe fruit flavors include bright plum and raspberry. Fruit flavors greet the palate and soft tannins frame the fresh texture that coats the mouth.