Tatar Z Tuńczyka Z Awokado

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tatara z awokado Tunan. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz awokado, czosnek, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekany Tatar Z Tuńczyka Ahi Z Awokado, Tatar z tuńczyka z sałatką ogórkową i awokado, oraz Tatar z tuńczyka z awokado i chrupiącą szalotką przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę umieścić w małej misce i przykryć zimną wodą.
Odstawić cebulę na pięć minut, a następnie odcedzić i osuszyć.
W dużej misce, połączyć awokado, czosnek, cebula, kapary, i sok z limonki.
Dodaj tuńczyka do miski i wrzucić delikatnie połączyć. Przykryć miskę folią i odstawić do lodówki na 15 minut.
Tatar posypać kolendrą i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Owocowe aromaty, z miękkimi, elastycznymi taninami i długim wykończeniem.