Tatar Z Tuńczyka W Stylu Baja
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Tatar z tuńczyka w stylu Baja może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 45g białka, oraz 16G tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka oliwy z oliwek, kapary, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 95%. Spróbuj Tatar Z Tuńczyka, Tatar Z Tuńczyka, oraz Tatar Z Tuńczyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubij razem oliwę z oliwek, sos sojowy i sok z limonki.
Dodaj pokrojonego w kostkę tuńczyka, ogórek, kapary, nasiona sezamu, oliwki i kolendry. Ostrożnie wrzucić do połączenia.
Tatar podzielić na 4 schłodzone miseczki i podawać z tostadas.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Ahi Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk ahi, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój Ahi tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.