Tata Sarah Rose wymyślił coś w rodzaju sałatki

Tata Sarah Rose wymyślił coś w rodzaju sałatki
Wymyślony przez ojca Sarah Rose rodzaj sałatki wymaga około 9 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 734 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu. Za $3.3 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. 15 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dieta. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają oliwek, oliwy z oliwek, liści sałaty rzymskiej oraz soli i mielonego pieprzu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 97%. Podobne przepisy to Lekka Sałatka Z Tuńczyka, Styl Chicago Hotdog (Rodzaj), Lekka Sałatka Z Tuńczyka, Styl Chicago Hotdog (Rodzaj), oraz Mój rodzaj sałatki greckiej.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i zagotuj na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, dodaj połamane spaghetti i wróć do wrzenia. Gotuj makaron bez przykrycia, od czasu do czasu mieszając, aż makaron się ugotuje, ale nadal będzie twardy do ugryzienia, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dobrze odcedź w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Przełóż do salaterki, gdy jest jeszcze gorąca i dopraw do smaku solą, czarnym pieprzem, połową mielonego czosnku, połową bazylii i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Wstaw do lodówki, aby schłodzić, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W innej misce wymieszaj pozostały mielony czosnek, bazylię, jeszcze 2 łyżki oliwy z oliwek, pomidory winogronowe, czerwoną cebulę, czarne oliwki i pokrojone grzyby. Lekko Wrzuć schłodzoną mieszankę spaghetti do mieszanki pomidorów winogronowych i w razie potrzeby dopraw solą i czarnym pieprzem. Aby uzyskać najlepszy smak, pozwól mieszance makaronu ostygnąć przez noc, aby zmiksować smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Tuż przed podaniem wymieszaj z podartą sałatą rzymską.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest St. Francis Old Vines Zinfandel. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
St. Francis Old Vines Zinfandel
St. Francis Old Vines Zinfandel
Kiedy mówimy "stare winorośle", mamy na myśli winorośl, która ma co najmniej pięćdziesiąt, a często nawet sto lat. Znaleźliśmy serię małych winnic w hrabstwie Sonoma, które pochodzą z przełomu ubiegłego wieku. Ze względu na ich wielki wiek, działki te dają mniej niż cztery tony na akr wyjątkowo skoncentrowanych owoców. Winorośle Petite Sirah i Alicante bouschet posadzone wśród Zinfandel dodają tekstury i koloru mieszance polnej. "Zbiory mieliśmy późno, więc niektóre winogrona stały się rodzynkami, co jeszcze bardziej intensyfikuje smaki odmianowe. Po zmiażdżeniu wino jest fermentowane w zbiornikach ze stali nierdzewnej przez dwanaście do osiemnastu dni, a następnie leżakowane w nowych beczkach z amerykańskiego dębu od dwunastu do piętnastu miesięcy. Wino odbywa się kolejne cztery do ośmiu miesięcy po butelkowaniu. To pulchny, warstwowy Zin o złożonych smakach czarnej wiśni, malin i czarnego pieprzu, które rozwijają się na podniebieniu."
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia88
Magazyn