Tassa ' S Turkey Cornucopia Burger with Paprika Aioli

Tassa ' S Turkey Cornucopia Burger with Paprika Aioli
Hamburger Tassa z indyka Cornucopia z Paprikan Aioli może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 643 kalorie, 35g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $3.8 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Udaj się do sklepu i odbierz curry, sól i świeżo popękany pieprz, kiełki lucerny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frytki anchois z wędzonym Paprikanem Aioli, Wędzona Jagnięcina Z Papryką Z Bakłażanem Aioli, oraz Burgery z tuńczykiem z cytryną Paprikan Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połączyć majonez, musztardę i paprykę w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połączyć mielony Indyk, cebula, marchew, papryka, parmezan i wszystkie przyprawy w dużej misce. Lekko ubić jajko osobno, a następnie złożyć je do mieszanki mięsnej. Uformuj indyka w paszteciki. Lekko posmaruj ruszty grillowe oliwą z oliwek, a następnie ułóż paszteciki na grillu i mocno zamknij pokrywę grilla. Gotować, upewniając się, że paszteciki uzyskać znaki grill, o 6 do 8 protokół. Delikatnie odwróć każdy burger i kontynuuj grillowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj provolone po 3 minutach i zamknij pokrywkę jeszcze raz, aby stopić ser, dodatkowe 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4
Usunąć paszteciki z ciepła i utrzymać je w cieple przez niechcący namiotowania je w folii. Zmniejszyć Grille ciepła do średniej, dodać kolejną szczotkę oliwy z oliwek i układać bułki na grillu, opiekając je, aż zostaną podgrzane i lekko chrupiące, o 2 protokół. Montaż hamburgery przez rozłożenie Paprika Aioli na dolnych połówkach bułki, i polewa go z pasztecików mięsnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
AioliAioli
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Udekoruj plasterkiem awokado, plasterkiem pomidora i dodatkiem kiełków lucerny. Przykryj kok Topy i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki LucernyKiełki Lucerny
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn