Tarty Ziemniaczane Z Serem Pleśniowym
Tarty ziemniaczane z serem pleśniowym to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, pomidora, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 82%. Spróbuj Tarty przystawkowe z figami i serem pleśniowym, Ser Pleśniowy Tarty Serowe, oraz Tarty orzechowe z serem pleśniowym na # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki gotować w dużym rondlu we wrzącej wodzie na pokrycie 15 minut lub do miękkości.
Ziemniaki pokroić w plastry o grubości 1/8 cala; odstawić.
W małej misce wymieszać serek śmietankowy i kolejne 3 składniki, dobrze wymieszać. Odstawić.
Połączyć pomidory, oliwki i ocet w małej misce; wrzucić delikatnie. Odstawić.
Wytnij 2 kółka z każdej tortilli z mąki, używając 4-calowego okrągłego foremki do ciastek.
Masę serową rozprowadzić równomiernie na krążkach tortilli. Nakładają plastry ziemniaków wokół krawędzi tortille tworząc koła. Plastry ziemniaków posmarować sprayem do gotowania.
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku 400 na 5 minut.
Wyjąć z piekarnika; natychmiast ułożyć tarty na gorącej blasze do pieczenia i piec 8 do 10 minut lub aż gorące i tortille są chrupiące. Łyżka mieszanki pomidorowej równomiernie na środku tarty; posypać szczypiorkiem.