Tarty Z Serem Gruszkowo-Kozim
Tarty z serem gruszkowo-kozim wymagają ok. 38 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz tymianek, kawałki lodówki, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Szampańska Z Tartami Z Serem Gruszkowo-Kozim, Tarty z serem figowym i kozim, oraz Tarty z krewetkami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż kawałki i pokrój każdy na pół; pokrój każdą połowę na 3 kawałki.
Umieść 1 kawałek do lekko natłuszczonego kubka muffin na patelni muffin. Złóż i naciśnij kawałek ciasta, aby utworzyć Kształt filiżanki. Powtórz procedurę z pozostałymi kawałkami ciasta.
Piec w 375 przez 8 minut lub do momentu, aż krawędzie ciastek będą lekko rumiane.
Wyjąć patelnię do stojaka z drutu.
Wymieszać razem kozi ser i kolejne 3 składniki. Łyżka równomiernie do skorupek ciasta.
Piec w temperaturze 375 przez 8 do 10 minut lub do całkowitego ogrzania.
Wyjąć do stojaka z drutu i ostudzić 2 minuty.