Tarty Z Masłem Wiśniowym Toffi

Tarty Z Masłem Wiśniowym Toffi
Toffi wiśniowe tarty masło może być tylko deser szukasz. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jaj, masło, wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Lepkie tarty toffi, Tarty Wiśniowe, oraz Łatwe Tarty Wiśniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Spryskaj 12 3-calowych puszek do tarty sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i wytnij dwanaście 4-calowych okręgów foremką do ciastek, w razie potrzeby zmieniając resztki. Puszki do tarty Line z krążkami do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
3
Jajka ubić, brązowy cukier, ocet, i wanilia razem w misce, aż będzie gładka; wymieszać w roztopionym maśle, wiśnie, i orzechy włoskie. Wypełnić skorupy tart 2/3 pełne z mieszaniną masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (180 stopni C) i kontynuuj pieczenie, aż skorupa będzie złota, a wypełnienie bulgotnie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Tarty wyjąć z piekarnika; posypać równomiernie kawałkami toffi. Powrót tarty do piekarnika; piec, aż kawałki toffi są tylko stopione, około 5 minut. Schłodzić na stojaku z drutu, około 15 minut. Delikatnie podnieś tarty z puszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn