Tarty Z Masłem Wiśniowym Toffi
Toffi wiśniowe tarty masło może być tylko deser szukasz. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jaj, masło, wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Lepkie tarty toffi, Tarty Wiśniowe, oraz Łatwe Tarty Wiśniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Spryskaj 12 3-calowych puszek do tarty sprayem do gotowania.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i wytnij dwanaście 4-calowych okręgów foremką do ciastek, w razie potrzeby zmieniając resztki. Puszki do tarty Line z krążkami do ciasta.
Jajka ubić, brązowy cukier, ocet, i wanilia razem w misce, aż będzie gładka; wymieszać w roztopionym maśle, wiśnie, i orzechy włoskie. Wypełnić skorupy tart 2/3 pełne z mieszaniną masła.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (180 stopni C) i kontynuuj pieczenie, aż skorupa będzie złota, a wypełnienie bulgotnie, około 20 minut.
Tarty wyjąć z piekarnika; posypać równomiernie kawałkami toffi. Powrót tarty do piekarnika; piec, aż kawałki toffi są tylko stopione, około 5 minut. Schłodzić na stojaku z drutu, około 15 minut. Delikatnie podnieś tarty z puszek.