Tarty z kozim serem i rozmarynem
Przepis kozi ser & rosemary tarty mogą być wykonane w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis lacto ovo vegetarian służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Mieszanka gotowych opakowań ciasta francuskiego, ser kozi, gałązki rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tarty Z Pomidorami I Kozim Serem, Tarty z krewetkami i kozim serem, oraz Tarta z morelami i kozim serem.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Z gotowego ciasta francuskiego wyciąć kółka o wymiarach 8 x 8 cm. Ułóż na blasze do pieczenia i kilka razy nakłuj środki widelcem. Gotować przez 10 minut, a następnie wyjąć z piekarnika.
Kozi ser pokroić na 8 plastrów. Do każdego ciasta wciśnij 1 plasterek, a następnie polej gałązkami rozmarynu. Przyprawiamy, następnie gotujemy jeszcze 10-15 minut, aż ser się roztopi i ciasto będzie nadmuchane i chrupiące.