Tarty z karczochami i fetą

Tarty z karczochami i fetą
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Jeśli 1,02 zł za porcję spada w budżecie, karczochy i tarty Feta może być spektakularny bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jeśli masz jajko, feta, marynowane karczochy serca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarta Z Karczochem I Fetą Z Sałatką Z Pomidorów, Tarta z karczochem i fetą z sałatką z pomidorów, oraz Tarty z karczochami i fetą-wyzwanie DHSP # 7 / Kuchnia Simone ' a dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. wymieszać śmietanę I2 uncje feta w robocie kuchennym, aż będzie gładka; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KremKrem
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
2
Jeśli używasz 14-uncyjnego opakowania ciasta francuskiego, pokrój na pół i rozwałkuj każdą połowę na lekko rozlanej powierzchni w prostokąt 16x10". (Jeśli używasz opakowania 17,3 uncji, użyj 1 arkusza pastrydla każdej tarty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
3
Przenieść każdy kawałek pastryto pergaminu pokryte blachy do pieczenia. Używając noża aparing, lekko rozwałkuj ciasto (nie przecinaj całej drogi), pozostawiając granicę 1".
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
4
Rozłóż mieszaninę fety na cieście, dzieląc się równomiernie i pozostając w granicach. Rozłóż serduszka na mieszaninie fety i zmiażdż pozostałe 2 uncje fety; drizzlewith oil.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Ser FetaSer Feta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Obramuj ciasto z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
6
Piec tartę, aż ciasto jest nadmuchane izacznij do brązowego, 10-15 minut. Zredukuj temperaturę do 191° i kontynuuj, aż ciasto będzie głęboko złocisto-brązowe i gotowane przez 20-25 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
8
DO przodu: tarta może być wykonana 2 godziny.
9
Odstawić w temperaturze pokojowej.
10
1 tarta, 4 sposoby
11
Feta i puffpastry w tej tarta pairwell z dowolną ilością dodatków. Zamiast karczochów spróbuj: papryka czerwona + Oliwa
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
OliwkiOliwki
Ser FetaSer Feta
12
Krem feta roztrzepać z czerwoną pieczoną czerwoną papryką, czarnymi oliwkami i świeżym rozmarynem, a następnie upiec. Finishz odrobiną oliwy z oliwek.Szparagi + serek z jajkiem ze szparagiem, który został zmniejszony o połowę. Po wyjęciu z piekarnika wsuń kilka smażonych jajek.Łosoś Wędzony +Szalotka
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
Oliwki CzarneOliwki Czarne
SzparagiSzparagi
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Zielona CebulaZielona Cebula
SerSer
KremKrem
JajkoJajko
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Piec tarta tylko z fetą.Po lekko schłodzonym dodajemy wędzonego łososia i zmiażdżone szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
Zielona CebulaZielona Cebula
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
W porcji: 430 kalorii, 31 g tłuszczu, 2 g błonnika
15
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn