Tarty z czerwoną papryką i Boursin
Tarty z czerwonej papryki i Boursin to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sera herbed boursin, arkusze ciasta francuskiego, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Papryka gotować w oleju w dużej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 8 protokół, a następnie ostudzić.
Rozłóż arkusze ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni i wytnij 8-calową rundę z każdej.
Przenieść rundy do masłem dużą blachę do pieczenia i nakłuć całym widelcem, pozostawiając 1/2-calowy granicy wokół krawędzi.
2 łyżki sera rozłożyć równomiernie na każdej rundzie, następnie rozsypać papryką i posypać tymiankiem, solą koszerną i pieprzem do smaku.
Piec tarty w środku piekarnika, aż nadmuchane i złocisty brązowy, o 15 protokół, następnie przenieść do stojaka do ostygnięcia lekko.
Każdą tartę pokroić na 8 klinów i podawać na ciepło.