Tarty Pomarańczowo-Dyniowe
Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bitą polewę, mąkę, ciasteczka owsiane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciepłe tarty choc-orange z lodami pomarańczowymi, Tarty Czekoladowo-Pomarańczowe, oraz Pumpkin Pie Pop Tarts.
Instrukcje
Połącz okruchy ciastek i masło, dobrze mieszając. Coat 4 (4-calowe) patelnie tartlet z sprayem do gotowania.
Mąkę posypać równomiernie na dnie patelni. Naciśnij mieszaniny okruchów do dna i trzy czwarte sposób się boki patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut.
Połączyć dynię i 5 kolejnych składników, dobrze mieszając trzepaczką.
Wlać równomiernie do przygotowanych skórek.
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut lub aż zestaw. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Top każdą tartę z 1 łyżką ubitą polewą.