Tarty Pomarańczowo-Dyniowe

Tarty Pomarańczowo-Dyniowe
Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bitą polewę, mąkę, ciasteczka owsiane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciepłe tarty choc-orange z lodami pomarańczowymi, Tarty Czekoladowo-Pomarańczowe, oraz Pumpkin Pie Pop Tarts.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz okruchy ciastek i masło, dobrze mieszając. Coat 4 (4-calowe) patelnie tartlet z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
3
Mąkę posypać równomiernie na dnie patelni. Naciśnij mieszaniny okruchów do dna i trzy czwarte sposób się boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Połączyć dynię i 5 kolejnych składników, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać równomiernie do przygotowanych skórek.
7
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut lub aż zestaw. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Top każdą tartę z 1 łyżką ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
ocena carbo: 31
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn