Tarty Pekan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj tarty Pekan. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 82 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 31 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką orzechy pekan, cukier cukierniczy, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 22%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Tarty Pekan, Tarty Pekan, oraz Tarty Pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużej misce wymieszaj 1/2 szklanki margaryny (nie masła) i 1/2 szklanki cukru. Dodaj żółtka, ekstrakt z migdałów i przesianą mąkę.
Spryskaj małe kubki na muffinki nieprzywierającym sprayem. Wciśnij miksturę równomiernie w małe kubki na muffinki.
Piec przez 8 do 10 minut.
Aby zrobić nadzienie: zagotuj 1/2 szklanki margaryny, syropu kukurydzianego i cukru cukierniczego. Dodaj posiekane orzechy pekan.
Łyżka do muszli nie więcej niż 1/2 sposób. Top z połówkami pekan.
Piec w piekarniku o temperaturze 350 stopni F (180 stopni C) przez 5 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Tarta naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.