Tarty Pecan Pie
Przepis Pecan Pie tarty może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Tarty Orzechowe, oraz Tarty Orzechowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Nasmarować 30 puszek lub kubków na muffinki i odstawić.
Aby skorupa: w średniej misce do mieszania śmietany razem ser i 1 szklanka masła, aż lekkie i puszyste. Wymieszać w mące, 1/2 szklanki na raz, tworząc gładkie ciasto.
Rozwałkuj na 30 równych kulek i wciśnij po jednej do każdej nasmarowanej puszki, aby wyrównała dno i boki, jak skorupa z ciasta.
Aby nadzienie: w średniej misce do mieszania śmietany razem 1/4 szklanki masła i cukru do lekkiego i puszystego. Ubić w jajkach i wanilii, aż dokładnie wymieszać. Wymieszać z orzechami pekan. Wypełnij każdą wyłożoną puszkę do połowy pełną.
Mieszanina wzrośnie jak piecze.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, lub do lekko rumiane.
Ostudzić w puszkach, a następnie użyć końca noża stołowego, aby wyrzucić każdą tartę z puszki.