Tarty Orzechowe
Tarty orzechowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, syrop kukurydziany, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 19%. Podobne przepisy to Tarty Orzechowe, Tarty Orzechowe, oraz Tarty Orzechowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko nasmaruj 8 3-calowych puszek.
Rozwałkuj ciasto i pokrój 8 5-calowych kółek. Ułóż krążki ciasta w natłuszczonych puszkach z tartą.
W dużej misce połącz jajka, cukier, masło lub margarynę, syrop kukurydziany i ekstrakt waniliowy.
Dobrze wymieszać, a następnie wymieszać z orzechami pekan.
Wlać taką samą ilość mieszanki do każdej wyłożonej ciastem blaszki.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, aż ciasto będzie złociste i gotowe.