Tarty migdałowe nadziewane szpinakiem i morelami
Tarty migdałowe nadziewane szpinakiem i morelami to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Jeśli masz ciężarki do ciast, patelnie do tarty, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placki ze szparagami i rzodkiewką nadziewane Pesto i ricottą, Tarty Zbożowe I Bezmleczne / / Gorzka Czekolada I Nadziewane Owocami, oraz Tarty Morelowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj 4 patelnie z nieprzywierającym sprayem.
Cut Pie skorupy na czwarte, i wstawić każdy kawałek do patelni tart, naciskając tak pasuje i przycinanie luźne końce. Napełnij suchą fasolą lub ciężarami ciasta i piec na blasze do pieczenia 15-20 minut, lub aż krawędzie będą złociste.
Ostudzić na stojaku, a następnie usunąć fasolę lub ciężarki ciasta.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni lub woku.
Dodać czosnek i dusić na małym ogniu, aż okaże się tylko cień ciemniejszy; włączyć ciepło do średniego, dodać szpinak i saute, pracy w 2 partiach, jeśli patelnia nie jest wystarczająco duży. Delikatnie wymieszaj morele i masło, gdy szpinak jest jeszcze gorący, a następnie posyp migdałami.
Każdą skorupkę tarty napełnij mieszanką szpinaku i natychmiast podawaj.