Tarty migdałowe nadziewane szpinakiem i morelami

Tarty migdałowe nadziewane szpinakiem i morelami
Tarty migdałowe nadziewane szpinakiem i morelami to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Jeśli masz ciężarki do ciast, patelnie do tarty, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placki ze szparagami i rzodkiewką nadziewane Pesto i ricottą, Tarty Zbożowe I Bezmleczne / / Gorzka Czekolada I Nadziewane Owocami, oraz Tarty Morelowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj 4 patelnie z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
2
Cut Pie skorupy na czwarte, i wstawić każdy kawałek do patelni tart, naciskając tak pasuje i przycinanie luźne końce. Napełnij suchą fasolą lub ciężarami ciasta i piec na blasze do pieczenia 15-20 minut, lub aż krawędzie będą złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Ostudzić na stojaku, a następnie usunąć fasolę lub ciężarki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni lub woku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodać czosnek i dusić na małym ogniu, aż okaże się tylko cień ciemniejszy; włączyć ciepło do średniego, dodać szpinak i saute, pracy w 2 partiach, jeśli patelnia nie jest wystarczająco duży. Delikatnie wymieszaj morele i masło, gdy szpinak jest jeszcze gorący, a następnie posyp migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklankiżółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Każdą skorupkę tarty napełnij mieszanką szpinaku i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn