Tarty Malinowo-Marcepanowe

Tarty Malinowo-Marcepanowe
Tarta malinowo-Marcepanowa może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 63 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marcepanowe tarty Eccles, Trufle Marcepanowe Świeże Maliny, oraz Tort Kawowy Malinowo-Marcepanowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło, cukier i sól połączyć w misce. Ubij jajko, następnie mąkę, 1/4 szklanki na raz, aż otrzymasz Kudłaty ciasto (trzyma się luźno, ale nie jest gładkie ani elastyczne). Powierzchnię odkurzyć mąką, przenieść ciasto na powierzchnię i lekko posypać mąką palcami ugniatać raz lub dwa razy, aż utworzy się lepkie ciasto. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce co najmniej 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać piekarnik do 177°. podzielić ciasto na pół; połowę rezerwować na tarty czekoladowo-bananowe lub zamrozić, dobrze owinięte, do innego użycia. Resztę podzielić na 4 części. Lekko posypanymi mąką palcami wciśnij 1 kawałek do każdej patelni, równomiernie wyrabiając ciasto po bokach. (Jeśli ciasto łzy na dnie, gładkie ciasto nad otworem zamknąć.) Kilka razy nakłuć ciasto wzdłuż spodu widelcem. Delikatnie wciśnij mały kwadrat folii do każdej skorupki ciasta (nie naciskaj mocno). Na wierzchu po 1 łyżce niegotowanego ryżu lub suszonej fasoli (aby ciasto nie nadmuchało).
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Fasola SuszonaFasola Suszona
CzekoladaCzekolada
BananBanan
CiastoCiasto
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
3
Umieścić na blasze do pieczenia i piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Usunąć folię i ryż z każdej skórki; wyrzucić. Powrót skórki do piekarnika; gotować, aż złoty, o 5 protokół więcej. Nie wyłączaj piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
1
Masło połączyć z cukrem. Ubić żółtko, następnie mąkę, aż do połączenia. Beat w mleku aż włączone. Nadzienie podzielić między skorupki tart i piec do puffed, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Konserwy ciepła z 1 łyżką wody w małej patelni sauté na małym ogniu do stopienia, o 3 protokół. Wcisnąć przez sito do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
2
Ochłoń. Na wierzchu każdej tarty ułożyć około 7 malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
3
Posmaruj szkliwem maliny, a pozostałą szkliwę spryskaj malinami, aż zostaną przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
GlazuraGlazura
4
Podawać natychmiast.
5
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn