Tarty limonkowe z kremem kokosowym

Tarty limonkowe z kremem kokosowym
Tarty limonkowe z kremem kokosowym może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Skórki masła, kokos, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezglutenowe kremowe tarty limonkowe i Kokosowe, Babeczki z limonką kokosową z lukrem z serka kokosowego, oraz Indywidualne Tarty Z Kremem Cytrynowo-Limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 8-do 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszać Kokosowe aż lekko rumiane, 1 do 2 protokół; wlać do małej miseczki. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W innej misce połączyć śmietanę do ubijania, mleko kokosowe i cukier puder. Ubijaj mikserem na dużej prędkości, aż krem kokosowy utrzyma miękkie kopce. Przykryć i schłodzić do 2 godzin. Ubij, aby zmiksować przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Krem KokosowyKrem Kokosowy
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Usuń obręcze patelni ze skórek i ustaw każdą skórkę na talerzu deserowym. Skórki napełnij równo twarogiem limonkowym. Każdą tartę polać równymi porcjami kremu kokosowego i posypać kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn