Tarty jajeczne II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Egg Tarts II. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 136 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 22 i kosztuje 14 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 39 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C.)
W dużej misce wymieszaj mąkę i sól. Zmiksować na maśle za pomocą Krajarki do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. W małej misce ubij jajko zimną wodą. Wymieszaj mieszaninę jajek z mieszaniną mąki, aby utworzyć miękkie ciasto. Owinąć plastikiem i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Zwiń każdą połowę na grubość 1/8 cala. Używając okrągłego foremki do ciastek o średnicy 3,5 cala (8,5 centymetra) Wytnij 22 rundy. Naciśnij ciasto na lekko nasmarowane 3 calowe patelnie tart.
W rondlu na małym ogniu mieszaj wodę z cukrem, aż cukier się rozpuści. Odmierz 1 szklankę plus 2 łyżki powstałego syropu i odstaw do ostygnięcia.
W dużej misce połącz jajka, odparowane mleko i wanilię. Beat until smooth. Przecedzić do zastrzeżonego syropu i dobrze wymieszać.
Wlać do przygotowanych łupin tarty.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie złociste i gotowe.