Tarty Jabłkowo-Jagodowe
Ten przepis służy 6 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, skracanie, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto z pełnoziarnistym masłem jabłkowym Huckleberry, Tarty Jabłkowe, oraz Do Góry Nogami Tarty Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i sól połączyć w średniej misce; pokroić w masło i skrócić blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie krucha.
Posypać mleko, 1 łyżka na raz, równomiernie na powierzchni; mieszać widelcem, aż suche składniki są zwilżone. Uformuj w kulkę; ciasto rozwałkuj do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Pokrój ciasto na 6 (5-calowe) okręgi; Dopasuj do 6 (4-calowych) patelni z wyjmowanym dnem. Nakłuć DNA tart muszli widelcem; umieścić na blasze do pieczenia.