Tarty Czekoladowe Bezglutenowe

Tarty Czekoladowe Bezglutenowe
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 145 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, liście mięty, ciasto i ciasto z ciasta oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Tarty Czekoladowe Bezglutenowe, Bezglutenowe Surowe Czekoladowe Tarty Orzechowe, oraz Bezglutenowe Czekoladowe Malinowe Mini Tarty.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. ugniataj ciasto, aż zmięknie i nie będzie już kruche. Nacisnąć około 1 1/2 łyżki ciasta w dolnej i górnej części każdej z 12 miseczek do muffinek o regularnym rozmiarze. Nakłucie DNA kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjąć z piekarnika; dno nakłuć widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Piec 5 do 7 minut dłużej lub aż krawędzie są złotobrązowe. Ostudzić 5 minut; ostrożnie wyjąć z patelni muffin do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Tymczasem w rondlu 2-quart, wymieszać mleko i pudding wymieszać; gotować na średnim ogniu zgodnie z zaleceniami na pudełku. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać w czekoladzie. Kontynuuj gotowanie, mieszając, aż czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wyjąć z ognia; ostudzić 15 minut.
7
Łyżka około 2 łyżki nadzienia do każdej ochłodzonej skorupy. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, aby schłodzić. Top każdy z 1 łyżką ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
8
Dekoruj malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn