Tarty Czekoladowe Bezglutenowe
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 145 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, liście mięty, ciasto i ciasto z ciasta oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Tarty Czekoladowe Bezglutenowe, Bezglutenowe Surowe Czekoladowe Tarty Orzechowe, oraz Bezglutenowe Czekoladowe Malinowe Mini Tarty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. ugniataj ciasto, aż zmięknie i nie będzie już kruche. Nacisnąć około 1 1/2 łyżki ciasta w dolnej i górnej części każdej z 12 miseczek do muffinek o regularnym rozmiarze. Nakłucie DNA kilka razy widelcem.
Wyjąć z piekarnika; dno nakłuć widelcem.
Piec 5 do 7 minut dłużej lub aż krawędzie są złotobrązowe. Ostudzić 5 minut; ostrożnie wyjąć z patelni muffin do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Tymczasem w rondlu 2-quart, wymieszać mleko i pudding wymieszać; gotować na średnim ogniu zgodnie z zaleceniami na pudełku. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać w czekoladzie. Kontynuuj gotowanie, mieszając, aż czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka.
Wyjąć z ognia; ostudzić 15 minut.
Łyżka około 2 łyżki nadzienia do każdej ochłodzonej skorupy. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, aby schłodzić. Top każdy z 1 łyżką ubitą polewą.