Tarty Budyniowe Muscadine
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Muscadine budyń tarty spróbować. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka masła, mąka SELF-rising, bita śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tarty budyniowe Adzuki, Tarta Z Puddingiem Pistacjowym, oraz SOS Muscadine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż 1 piecrust i zwiń w 16-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni; pokrój w 4 (5 1/2 cala) okręgi. Dopasuj każde koło do okrągłej patelni 4 1/2 cala z wyjmowanym dnem i umieść patelnie na blasze do pieczenia. Dno i boki ciasta nakłuć widelcem. Powtórz procedurę z pozostałym kawałkiem.
Piec w 450 przez 8 protokół lub do lekko rumiane.
Wyjąć skorupy tart do stojaków z drutu do ostygnięcia.
Cukier, mąkę i sok z Scuppernong gotować w średnim rondlu na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina pokryje się z powrotem łyżki (około 5 minut).
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki do każdej skorupy tart; przykryć i schłodzić. Dollop ze słodzoną bitą śmietaną.
Dekorować, w razie potrzeby.