Tarty Budyniowe Muscadine

Tarty Budyniowe Muscadine
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Muscadine budyń tarty spróbować. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka masła, mąka SELF-rising, bita śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tarty budyniowe Adzuki, Tarta Z Puddingiem Pistacjowym, oraz SOS Muscadine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż 1 piecrust i zwiń w 16-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni; pokrój w 4 (5 1/2 cala) okręgi. Dopasuj każde koło do okrągłej patelni 4 1/2 cala z wyjmowanym dnem i umieść patelnie na blasze do pieczenia. Dno i boki ciasta nakłuć widelcem. Powtórz procedurę z pozostałym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Piec w 450 przez 8 protokół lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć skorupy tart do stojaków z drutu do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
4
Cukier, mąkę i sok z Scuppernong gotować w średnim rondlu na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina pokryje się z powrotem łyżki (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki do każdej skorupy tart; przykryć i schłodzić. Dollop ze słodzoną bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
6
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn