Tarte aux Moutarde (francuskie ciasto pomidorowo-musztardowe)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj tarte aux Moutarde (francuskie ciasto pomidorowo-musztardowe). Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ziarnistą brązową musztardę, zioła prowansalskie, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarte a l ' oignon (francuskie ciasto cebulowe), Tarte Au Sucre Francaise (Francusko-Kanadyjskie Ciasto Cukrowe), oraz Tarte aux Pommes à la Frangipane (Francuska tarta jabłkowa).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Dopasuj skorupę ciasta do 9-calowego naczynia do ciasta. Widelcem wbijaj otwory w dno skorupy.
Rozprowadź musztardę na dnie skorupy ciasta w równej warstwie. Musztardę przykryć warstwą sera szwajcarskiego. Ułóż plastry pomidora, nakładając się na spiralę od krawędzi do środka, przykrywając ser.
Pomidory skropić oliwą i posypać tartą herbes de Provence.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skórka rumiana, ser topi się, a pomidory zwinięte są na brzegach, około 20 minut.