Tarte aux Moutarde (francuskie ciasto pomidorowo-musztardowe)

Tarte aux Moutarde (francuskie ciasto pomidorowo-musztardowe)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj tarte aux Moutarde (francuskie ciasto pomidorowo-musztardowe). Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ziarnistą brązową musztardę, zioła prowansalskie, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarte a l ' oignon (francuskie ciasto cebulowe), Tarte Au Sucre Francaise (Francusko-Kanadyjskie Ciasto Cukrowe), oraz Tarte aux Pommes à la Frangipane (Francuska tarta jabłkowa).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Dopasuj skorupę ciasta do 9-calowego naczynia do ciasta. Widelcem wbijaj otwory w dno skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Rozprowadź musztardę na dnie skorupy ciasta w równej warstwie. Musztardę przykryć warstwą sera szwajcarskiego. Ułóż plastry pomidora, nakładając się na spiralę od krawędzi do środka, przykrywając ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3
Pomidory skropić oliwą i posypać tartą herbes de Provence.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skórka rumiana, ser topi się, a pomidory zwinięte są na brzegach, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn