Tarte Au Sucre Francaise (Francusko-Kanadyjskie Ciasto Cukrowe)
Tarte Au Sucre Francaise (francuski kanadyjski ciasto cukrowe) może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki, wanilii, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Patrząc po francusku, być może-Avoir l ' air française, peut-être, Francuski w mgnieniu oka: Purple Potato-crusted Trout A La Francaise, oraz Flądra Francaise lub kurczak Francaise dla podobnych receptur.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Mouton kadet Bordeaux Rouge. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
![Mouton Cadet Bordeaux Rouge]()
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Gęsta czerwień z wyraźnym fioletowym odcieniem. Nos jest wyrazisty i złożony, bogaty w świeże i dojrzałe aromaty owocowe, zwłaszcza wiśni czerwonej i wiśni morello, z odrobiną przypraw. Atak na owoce jest bogaty i elastyczny, środkowe podniebienie pełne i owocowe na jedwabistych taninach. Pokazując atrakcyjną długość na podniebieniu, ma świeże i pikantne wykończenie, które wyraża typowy charakter merlota i bardzo wysoką jakość vintage.