Tartar-Topped Grillowane Hamburgery Z Łososia

Przepis Tatar-Topped grillowane hamburgery łososia może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.84 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt, skórkę z limonki, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę z limonki, możesz podążać za tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hamburgery Z Łososia Z Majonezem Tatarskim, Hamburgery Z Łososia Z Sosem Tatarskim Koperkowym, oraz Hamburgery z łososia z sosem tatarskim koperkowym.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj łososia, bułkę tartą i paprykę, rozbijając łososia łyżką. Wymieszaj pozostałe składniki hamburgera, aż dobrze wymieszasz.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Kształt mieszanki łososia na 4 paszteciki, każda o grubości około 1/2 cala.
Miejsce na woskowanym papierze. Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Tymczasem w małej miseczce wymieszaj wszystkie składniki sosu tatarskiego. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Stojak do grilla natryskowego z natryskiem do gotowania.
Grill gazowy lub węglowy. Okładka i grill hamburgery na średnim ogniu 6 do 8 minut, obracając raz, aż do ogrzania.
Podawać z sosem tatarskim.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.