Tartaletki Z Jabłkami
Tartaletki z jabłkami wymagają z grubsza 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na 86 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz drobny cukier, jabłka, lemoniadę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Tartaletki Z Szarlotką, Tartaletki Z Szarlotką, oraz Tartaletki Z Szarlotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ciasto francuskie pokroić na 12 równych kwadratów i ułożyć na blasze do pieczenia.
Plastry jabłek zanurzyć w lemoniadzie i ułożyć po przekątnej na każdym placu ciasta francuskiego; na wierzch posmarować 1 pat masła.
Posypać drobny cukier na każdym kwadracie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie tartaletki będą złote, około 12 minut.
Przynieś dżem morelowy, aby zagotować rondel; gotuj i mieszaj, aż dżem się rozrzedzi, od 1 do 2 minut.
Przetrzeć dżem na ciepłe tartaletki; posypać każdy kryształkami cukru.